Mindfulness

Yoga drop-in

Velkommen til yoga drop-in, mindfulness-baseret yoga, torsdage kl. 16.00-17.00, ved Kognitiv Center København og Kognitiv Center Kbh.- Kursusenhed.

Hvad er mindfulness-baseret yoga?

Yoga er mindfulness i bevægelse – det at være nærværende, vågen og nænsomt tilstede, mens vi arbejder med kroppen i forskellige fysiske stillinger (asanas).

Ordet Yoga har mange betydninger, men oversættes ofte med ”forening” af krop og sind. Der er mange forskellige former for yoga. Mindfulness-baseret yoga bygger på elementer fra Hatha og Yin yoga med fokus på vejrtrækningen, nærvær og rummelighed.

Hvorfor mindfulness-baseret yoga?

I Mindfulness-baseret yoga er det vigtigste ikke at opnå styrke og smidighed, men at bruge kroppen i bevægelse, stræk og hvile til at

● øge kropsbevidstheden
● mærke egne ressourcer og grænser
● opleve og regulere de følelser, der opstår undervejs, og
● styrke og vedligeholde dit fysiske og mentale helbred.

Hvem er det for?

Mindfulness-baseret yoga er for alle, der ønsker at vedligeholde deres mentale sundhed og træne yoga sammen med andre.

Hvis du aktuelt er i et behandlingsforløb i Kognitiv Center København grundet angst- eller stresssymptomer, vil det måske kunne være relevant for dig at deltage, som en del af din behandling. Du kan drøfte evt. deltagelse med din behandlingsansvarlige psykoterapeut, psykolog eller psykiater.

Du er også velkommen til at deltage, hvis du tidligere har været i et behandlingsforløb i Kognitiv Center København, eller hvis du selv er behandler. Din deltagelse i Mindfulness-baseret yoga vil da høre under Kognitiv Center Kbh. – Kursusenhed.

Hvem underviser?

Behandlere fra Kognitiv Center København, som alle til dagligt arbejder med meditationsbaserede forløb og som har en yogalæreruddannelse.

Hvordan melder du dig til?

Hvis du har lyst til at deltage, kan du bare møde op. Kom gerne 5-10 minutter før. Sessionen starter kl. 16. Klinikken har yogamåtter og tæpper, men du er velkommen til at medbringe dit eget, hvis du ønsker.

Hvis du aktuelt er i et behandlingsforløb i Kognitiv Center København, er det gratis at deltage i Mindfulness-baseret yoga.

Hvis du tidligere har været i et behandlingsforløb i Kognitiv Center København, eller hvis du selv er behandler, er prisen for en session kr. 100, der betales umiddelbart før sessionen starter via MobilePay 501018 til Kursusenhed – Kognitiv Center Kbh. Vær opmærksom på, at MobilePay nummeret til Kognitiv Center Kbh. – Kursusenhed er forskelligt fra MobilePay nummeret til Kognitiv Center København.

Aflysning

Mindfulness-baseret yoga foregår torsdage kl. 16.00-17.00, dog ikke i vinterferien, påsken, sommerferien uge 29-31, efterårsferien og juleferien.

Du kan løbende holde dig orienteret om evt. aflysninger her på siden.

Bestil tid online
Ring 23 60 98 00