Mindfulness

Mindfulness Drop In

Velkommen til Mindfulness Drop-in mandage (lige uger) kl. 15.30-16.30 ved Kognitiv Center København og Kognitiv Center Kbh.- Kursusenhed.

Hvad er Mindfulness?

Mindfulness er vores naturlige evne til bevidst at være opmærksomme i nuet, på en nærværende, omsorgsfuld og ikke dømmende måde. Vores kapacitet for nærvær og tilstedevær i vores liv, i os selv og i vores relationer, kan vi nære og styrke igennem en række øvelser f.eks. kropsscanning, gående meditation, siddende meditation og i vores hverdag.

Hvorfor Mindfulness Drop In?

Mange af os oplever, at vi til dagligt lever et travlt liv i et højt tempo med mange distraktioner og et stort informationsload. Vores krop har brug for hvile og restitution og vores sind har brug for en pause for at kunne genvinde balance og klarhed.

Når vi systematisk træner mindfulness kan vi over tid reducere stresssymptomer, bedre vores livskvalitet og styrke vores mentale sundhed.

Hver session består af en række guidede øvelser og med tid til en kort refleksion og spørgsmål til sidst.

Hvem er det for?

Mindfulness Drop-in er et tilbud om fordybelse og ro i hverdagen. Mindfulness Drop-in er for alle med lidt kendskab til mindfulness træning og som ønsker at vedligeholde deres mentale sundhed.

Hvis du aktuelt er i et behandlingsforløb i Kognitiv Center København grundet angst- eller stresssymptomer, vil det måske kunne være relevant for dig at deltage, som en del af din behandling. Du kan drøfte evt. deltagelse med din behandlingsansvarlige psykoterapeut, psykolog eller psykiater.

Du er også velkommen til at deltage, hvis du tidligere har været i et behandlingsforløb i Kognitiv Center København, eller hvis du selv er behandler. Din deltagelse i Mindfulness Drop-in vil da høre under Kognitiv Center Kbh. – Kursusenhed.

Hvem underviser?

Behandlere fra Kognitiv Center København, som alle til dagligt arbejder med meditationsbaserede forløb.

Hvordan melder du dig til?

Hvis du har lyst til at deltage, kan du bare møde op. Kom gerne 5-10 minutter før. Sessionen starter kl. 15:30. Klinikken har yogamåtter, meditationspuder og tæpper, men du er velkommen til at medbringe dit eget, hvis du vil.

Kognitiv Center København ønsker at bidrage til mental sundhed på kort og på langt sigt. Derfor er det gratis at være med.

Aflysning

Mindfulness Drop-in foregår mandage i lige uger, kl. 15.30-16.30, dog ikke i påsken, sommerferien uge 29-31, efterårsferien uge 42 og i juleferien.

Du kan løbende holde dig orienteret om evt. aflysninger her på siden.

Bestil tid online
Ring 23 60 98 00